Føler du dig stresset? I kroppen, i hovedet?
Føler du dig udmattet eller på vej til udbrændt?
Tærer det på humøret og overskuddet i dagligdagen?
Du er ikke alene, flere og flere presses af dagligdagens kompleksitet, de alt for mange indtryk og impulser vi møder, stramme deadlines, mange bolde i luften, ambitioner, drømme, ønsker og forpligtelser.
Der er en vej til healing og bedring, til at falde til ro, genopbygge og skabe det liv du drømmer om.

Stress er en folkesygdom
Vi har desværre en epidemi af stress. Mange mennesker, bukker under og sygemeldes.
Har du følt dig presset og stresset længe, får det konsekvenser i kroppen, fordi stress påvirker vores krop, vores fordøjelse, immunsystem og hormoner, når (stresshormonet) kortisol er forhøjet over flere måneder eller år har det en stærk indflydelse på de øvrige hormoner, og derfor kan der ske en kaskade af uhensigtsmæssige bevægelser i krop og sind. Kort tids stress giver energi og handlekraft. Men langtidsstress bryder kroppen ned (helt konkret) og du mærker det i hele dig, følelsen af at være slidt, udmattet og tappet for energi.

Forløbet har yoga som bærende element gennem alle mødegange, men hver gang ser vi også på andre veje til at hjælpe, som fx Pranayama, aromaterapi, ernæringsterapi, gong og mindfulness og selvfølgelig hverdagsstrategier for at sætte grænser, skabe gode vaner og komme i kontakt med de dybere behov. Det er alle metoder til at bringe nervesystemet til ro, Vi skal lære om vagusnerven der er betydningsfuld for at vende billedet til opbyggende og positivt. Du vil opleve forløbet fører dig til større ro, balance og livsglæde.

Lang tids stress
Kan udløse depression, angst, forhøjet kolesterol, lavt stofskifte, migræne, fordøjelsesproblemer, de klassiske stresssymptomer og meget mere.
Du kan læse mere om stress her. Hvordan det påvirker kroppen og hvordan du kan reparerer det bedst muligt.
Lad os slippe uden om det og skabe mere glæde i det smukke liv vi er blevet givet.

Forløbet oprettes når der er 5 tilmeldte. Er du interesseret i at komme på interesselisten?
Send straks sms 2623 8812 eller ring og få en snak om din situation.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!