Anahata life

Anahata er det kredsløb der nærer hjertet. Videnskabelige studier viser at hjerte, kærlighed og samhørighed er det vigtigste for vores helbred og overlevelseskraft. 

Begynd med at se på hvor meget kærlighed du skænker dig selv. Se hvilken kontakt du har til dig selv, om du er tro mod dig selv. Spiser du mad der styrker dig, tillader dig søvn så du ikke udmatter dig. Bevæger din krop så den ikke stivner.

Lige så vigtigt er det at du finder glæden i det du gør, spise, bevæge dig, leve med hjerte, lyst og nærvær. 

I stedet for at presse dig af sted med ambitioner og krav vil jeg invitere dig til at undersøge lysten og glæden, gå på opdagelse i kroppen og det vi tilbyder den. Gå på opdagelse i effekten af dit måltid, dit åndedræt din gåtur eller middagslur. Gå på opdagelse i sansningen af det du spiser og drikker, sansning af fødderne mod jorden når du går, fornemmelserne i kroppen når du trækker vejret, Det er at være fuldt til stede nu, her opstår poesien i livet.

Min historie

Hvem er jeg?


Jeg blev født med lav vægt, tabte mig på hospitalet, 3 mdr gammel fik jeg slem eksem, en måned senere var jeg gået fra undervægtig til overvægtig.
Som helt ung var jeg træt og langsom, overvægtig og plaget af voldsom eksem. Jeg havde nogle slemme styrt med hjernerystelse. Jeg havde PCOS. Jeg fik senere mange spændinger og smerter, fordøjelsesproblemer, penicillinkrævende infektioner hver måned, og et par depressioner. Senere år med angst. 

Det lyder jo alt sammen ret tungt og det var det også. MEN da jeg ændrede min kost så skete der mirakler. Jeg fik energi, maven fungerede, kroniske infektioner forsvandt. Jeg blev glad, mine børn blev raskere (de ændrede også mad). Mit liv forandrede sig markant i en meget positiv retning!

Jeg kan nu navigere i det moderne liv fuld af fristelser. Jeg balancerer så jeg holder mig sund og rask uden at miste glæde, nydelse, fest og hygge. 

Jeg har uddannet mig til Ernæringsterapeut DET (2004), Biologisk Traumeheling (2014), Yogalærer (2019) Mindfulness instruktør (2019) samt Gongmaster (2019)
Udover det har jeg taget et væld af kurser indenfor psykoterapi, systemisk terapi, massage, kommunikation og supplerende kurser om ernæring, organterapi og diætmetoder. 
Kroppen er en fuldstændig magisk komposition og jeg ELSKER at gå på opdagelse i dens små vanvittigt intelligente mekanismer, regulering og bevægelser. Om så jeg nørder hver dag resten af livet bliver jeg ikke færdig.

9

”Ganske som ved underjordiske vandreservoire eller enorme olielommer eller ædelstene, der er skjult dybt nede i jordens klippegrund, taler vi om indre
ressourcer, der ligger dybt begravet inden i os.”
– Jon Kabat-Zinn

Tryk her for at se hvor jeg underviser, har undervist og holder foredrag blandt følgende institutioner
 • Ernæringsterapeutuddannelse ved CET/ved Mia Damhus/Karen Kaae
 • Naturopath uddannelsen i København. v/Marianne Palm
 • Naturopath uddannelsen i Oslo
 • Psykiatrifonden
 • Gigtforeningen
 • Hjerteforeningen
 • Skolen for psykosomatik v/Ulla Rung Weeke
 • Bosteder om kostforandringer, som inspirator og vidensambassadør.
 • Har været tilknyttet de nu lukkede centre for spiseforstyrrelser, AIDA og Abegg&Bro
 • Arbejder stadig med spiseforstyrrede i behandlerteam på CET

Forfatterskab

 • Fra barnløs til frugtbar, udsolgt fra forlaget (Udgivet 2008)
 • Elsk maden, købes hos forfatteren (Udgivet 2013)
 • Leg med maden, 2015

Medlem af:

 • Danske Ernæringsterapeuter (DET)
 • Registreret Alternativ Behandler (RAB)

Links til mine samarbejdspartnere:

Forandringer med hjertet
– skaber sundhed og glæde

Ved en personlig konsultation hos Anahata Life tager jeg udgangspunkt i dine ønsker, symptomer og din historie. Vores mad, medicin og oplevelser gennem livet manifesterer sig i kroppen. Lad os frigøre det som ikke tjener dig. Lad os finde vej til din balance i hormoner energi og glæde. 

Jeg undersøger biokemi, hormonregulering, inflammation, immunsystem og nervesystem

Jeg vil guide dig til at lære at høre hvad kroppen fortæller dig, hvordan den reagerer på dine valg. Inviterer dig med på den rejse det bliver, når du laver forandringer og mærker en anden energi, vitalitet og ro. En anden måde at være i verden på. 

Jeg inspirerer dig så du glæder dig til at komme hjem og lave mad, giver dig troen på at det godt kan fungerer i din dagligdag. Jeg hjælper dig med rammer så det kan lykkes.

Find vej til det netværk der fører til dit hjerte, dit ANAHATA.

Skab dagen og livet herfra. 

ANAHATA LIFE

Udtalelser fra andre

At betale for sessioner hos Tine er de bedste penge jeg nogensinde har givet ud.

Niels

Dit foredrag har en helt anden måde at vise tingene på. Det giver rigtig meget mening at forstå hvordan det hele hænger sammen
Din viden er meget dyb og du formidler den så det er nemt at forstå.

Gæst ved foredrag

Højt fagligt niveau.
Adskiller sig ud fra mange andre kurser ved, at der er meget fokus på biokemien i kroppen. Fokus på hvilken betydning vitaminer, mineraler, fedtsyrer osv. har for menneskers udvikling, sundhed og velbefindende.
Dette skærper interessen for hvilke fødevarer, der er vigtige, kostens sammensætning og betydningen af denne for kroppens funktion.

<br /> - Langeland Kommune

Lad mig hjælpe dig
til mere liv og mindre sygdom

Adresse

Ryesgade 27,
baghuset. Kbh. N.

Telefon

26 23 88 12

Email

tine.grandjean@gmail.com

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!