Adresse

Stengade 53 B 2. sal Helsingør
+ Center for Ernæring og Terapi
Ryesgade 27, baghuset. Kbh. N.

Telefon

26 23 88 12

Email

Tine.grandjean@gmail.com

Email

Kontakt mig
Jeg vender tilbage

8 + 4 =

Hvad siger de andre?

Udtalelser fra andre

v

Tine Grandjean har en mild og meget behagelig måde at formidle sin enorme viden på. Hun formår at lytte på en nærværende måde til de spørgsmål hun får under et foredrag og får altid givet alle deltagere et godt svar med på vejen, som de kan anvende i praksis.
Det er tydeligt, at Tine taler om noget, som hun brænder for helt ind i hjertet og hendes passion for, at vi alle kan leve et sundere liv ved at få balance i kost, krop og sind skinner tydeligt igennem. Jeg vil altid anbefale Tine som foredragsholder til både fagfolk og forbrugere.

– Miemei Thestrup

v

Tak for din dejlige bog. Jeg måtte simpelthen skrive til dig og rose den. Hvor er det dog en dejlig, appetitlig, livsbekræftende, sød, rund og spiselig bog. Man suges glad ind i den, og mærker den livsglæde, du får læseren til at fornemme ved måltidet, tilberedningen, ja nærmest også indkøbet til den middag, man har tænkt sig. En usædvanlig og usædvanligt dejlig bog. Tak

– Claus

v

Tine er en meget dynamisk og inspirerende formidler. Jeg lærte en masse som jeg godt ville have vidst for mange år siden. Hendes idérighed og humor gav energi så jeg straks gik i gang med nogle gode nye ting. Tine har en berigende måde at kombinerer det fysiske og psykiske på. Det var meget meget meningsfuldt at være der.

– Gæst ved foredrag

v

Jeg søgte hjælp til mit lave stofskifte som ikke var godt selvom jeg fik medicin. Med Tines kompetente hjælp fik jeg hjælp min mad og til fornuftige kosttilskud. Det har givet mig meget mere energi, mere glæde og mine migræner og 4 kg. forsvandt i samme behandling. Det er simpelthen det bedste jeg har gjort for mig selv.

– Vibeke

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!