Skønne massager og behandlinger som hjælper dig til at slippe stress, synke ind i dyb afspænding, dæmpe inflammation, løfte humøret, lindre smerter og låsthed i kroppen. Massagen kan efter ønske være mere terapeutisk, måske fører til en dybere kontakt til dig selv. Men den kan også bare være din fri-stund hvor du slipper og slapper og henter ny energi til livet.

Der er 5 Anahata massageolier!
1) “No stress” der sænker stress, bedre søvn og samler til et roligt sind.
2) “Happy life” løfter humøret og  er let vitaliserende.
3) “Self-love” til at skabe ro, kærlighed og hengivenhed – hvem fortjener det mere end du
4) “Warn hug” til at lindre muskelspændinger og give varme
5) “No inflammation”  der dæmper inflammation og sygdom.
Æteriske olier er medicinske, de er godt undersøgt og har utallige dokumenterede effekter i både  kroppen og sindet. Der kan ønskes varianter af de eksisterende olier for at imødekomme individuelle udfordringer.

 

Behandlinger i AYAHOUSE Fredensborg

Danstrupvej 27G lidt uden for Fredensborg
Du kører af de smukkeste og mest idylliske veje med stemdiger, skov og marker og lander et stille og fredfuldt sted. Her er det fuglene og vindens hvisken der har ordet.

Behandlinger fra 675 kr.
Se muligederne nedenfor eller ring for en snak om hvad du har brug for.
Klippekort til 5 timer 10% rabat! Normalt 4000kr. Nu 3600kr, du sparer 400kr.
Klippekort til 10 timer 15% rabat + en lille oliegave.

Normalt 8000kr, nu 6800kr. Du sparer 1200kr. Og får en olie, værdi 200kr.
Ved 1.5 times behandling bruger du 1,5 klip. Skulle du have et halvt klip tilbage og ønsker ikke et nyt kort, så får du 1/2 times massage.

Se massagerne nedenfor eller ring og spørg for dit ønske.  

For mere info eller en snak sms 2623 8812
Eller via kontaktformularen
Det er vigtigt at melde afbud senest 48 timer før, tak.

 

Velvære & slip stress

Helkropsmassage samt ansigtsbehandling med massage.

En afspændende massage der kan lindre smerter og muskelspændinger, berolige nervesystemet, øge flow og energi samt skabe fredfyldthed og glæde. Jeg arbejder med bindevæv, muskler og lymfedrenage.
Du kommer ind i et rum med æterisk olie i duftlampen, hjælpes ind i en meditativ væren med duften og  et minuts klange fra syngeskåle. I trygge hænder føres du ind i en meget afspændt tilstand. Både bindevæv og muskler vil blive masseret og afspændte. Dyb afspænding, smertelindring og stilhed i det ellers så travle sind er resultatet af denne 1.5 times helhedsbehandling af både krop og ansigt.
Til ansigtet  er der eksfolierende  maske. Herefter vælger du hvilken olie du ønsker massage med. Neutral baobab (styrker collagen og rig på vitaminer), hybenkerneolie (rig på antioxidanter) eller den mere duftende blue tansy olie fra Raaw Alchemy som er antiinflammatorisk og antiageing.

90 minutter (1200kr)

Bindevævs-massage

En meget beroligende og afgiftende massage, der vil hjælpe dig ned i gear, ind i velvære og skabe mere plads i dig. Bindevævet er som et nervesystem der sender og modtager information. Stress, usikkerhed, følelser, skævheder og traumer lagres ofte i bindevævet. I massagen arbejdes med bindevævet. Det omgiver muskler og organer. Derfor vil behandlingen give bedre plads til muskler og organer. Du vil opleve frihed og plads i dig. Du guides også i åndedrættet da det også er en massage, blot indefra og den kan du tage med dig hjem og give dig selv hver dag.
Ansigtsmassage hvor der arbejdes blidt med de nervesystemet og afspænding af kæbe, kinder, øjenomgivelser og pande. 

Ansigtsmassage á 30 minutter kan tilkøbes
45 minutter (675kr for krop) (+ 400kr for ansigt).

Ansigts-behandling

En dejlig ansigtsbehandling med både maske, serum og massage. Den vitaliserer og nærer huden. Den afspænder ansigtets muskulatur. Når du ligger med en nærende maske får du en skøn hovedbundsmassage. Både kæbe og nakke -spændinger løsnes og der er ny livfuldhed og glød i ansigtet. Du vil mærke at stress forsvinder og hele kroppen slapper af.
Behandlingen er med produkter fra Raaw Alchemy, de har vundet både Beauty Award og andre priser. De er skabt af helt naturlige og bæredygtige råvarer. Produceret i danmark og effekten er tydelig. Du vil se dit ansigt få glød og blødhed, livfuldhed og smil. 
Syngeskål indgår i behandlingen, hjælper til at slippe tanker og opleve fredfyldthed. 
Om behandlingen siges der, ”det var simpelthen fuldstændig vidunderligt” ”Hold da op, jeg var langt væk, hvor var det dejligt” ”Man kan jo se forskel i ansigtet, wauw”
50 minutter (675 kr.)

Japansk lifting

En dybdegående ansigtsbehandling der afspænder muskulaturen i ansigtet, men også drænerer, skaber flow og liv. Der er meridianbaner og organzoner i ansigtet (som i fodsålerne). Derfor styrkes og vitaliseres hele kroppen i denne dybdeafspændende og frydefulde behandling af ansigt, hals, nakke og hovedbund. Mens du ligger med ansigtsmaske får du en massage af hænderne, med nærende creme og tryk på aktive zoner. Massagen er med let duftende anti-age olier der støtter en livfuld hud med glød og elasticitet.
Behandlingen kan mindske eksisterende rynker samt hindre  mere rynkedannelse. De opstår af såvel overspændinger men også underspændinger – steder i ansigtet hvor der er hindret fuld blodforsyning og energi til at skabe spændstighed, glød og liv.
Skaber størst effekt ved forløb. Vi tager før og efter billeder.
Men mange vælger denne behandling fordi den er så afstressende og skaber så meget velvære.
Er det tid til at du giver dig selv den omsorg og forkælelse du fortjener?
Behandlingen tilbydes fra 22. juni
60 minutter (800 kr)
90 minutter (1200 kr)

Vagus aktivering

Utrolig sanselig massage med støttede stræk
Du møder ind til et rum med den shamanistiske Palo Santo olie i duftlampen. Palo Santo er måske den mest spirituelle og åbnende æterisk olie. Den hjælper til at aktiverer de mere intuitive og kreative rødder i dig.
Du guides til et dybere og rolige åndedræt, hjælpes til at slippe og synke ind i væren, med et par minutter med klangterapi.
Herefter begynder massage af hovedbund, hals/nakke, ansigt og ører, videre til kroppen hvor vagusnerven spreder sig ud. Du får en spændningsfrigørende massage der sætter gang i antiinflammatoriske processer. Her arbejdes både blidt og i dybden for at skabe bevægelighed og flow, ikke bare til dine muskler men også til dine organer. Massagen er særligt velegnet ved fordøjelsesproblemer, IBD, ved låst åndedræt, kroniske smerter i kroppen og piskesmæld. Massagen kan være en af de mest effektive metoder til at afhjælpe angst, uro og depression.
Aktivering af vagusnerven øger produktion af antiinflammatoriske processer. Massagen er dybt beroligende og afgiftende. Massagen er med aromaolie som støtter afgiftning og vagus aktivering samt en tilpasning til individuelle behov.

Vagusnerven er den nerve som udgør hovedvejen mellem hjerne og krop. Den ”fryser” eller låser hvis der er for meget stress, utryghed, chok eller fysiske stresstriggere som dysbiotisk tarmflora, inflammation eller skader fra sport/ulykke. En låst vagusnerve kan give adskillelige fysiske og psykiske symptomer og hindre en sund og stærk healing.

65 min. (850kr)

 

 

Kontakt mig
Start dit nye liv idag

Adresse

Ayahouse
Danstrupvej 27G
Fredensborg

Telefon

+45 26238812