Dette event er en fejring af solen, lyset, i naturen og i dig. Dit møde, din åbning til at genskabe eller forny dine bånd til naturen og lysets kraft i dig.

Vi mødes på årets længste dag, ved bål, i smuk natur. Vi mødes i cirklen og skaber forbindelse og nærvær til hinanden. Giver plads til lyset i os.
Du får fortællingen om menneskets udvikling med naturen, solens kraft som står stærkest i disse dage. Guidet meditation til at åbne for og integrerer naturens kraft i dig.
Du introduceres til sankning, naturens spisekammer og dens næringspotentiale for os. Vi laver et let måltid og du mærker hvordan det kan løfte og nære dig.
Vi laver yoga der hjælper dig til at mærke naturen i dig. Gongbad som vitaliserer kroppen og åbner for (måske) ubevidste steder i dig.
Vores intention er at du går fredfyldt og lykkelig fra stedet. Med nye opdagelser for healing, kraft og lykke. Forbundet til naturen og de mennesker du har delt aften med.
Vi er to facilitatorer og vi glæder os, til at vi sammen løfter hinanden. Møder hinanden med kærligt nærvær, modtager og giver, sammen, skaber nye stier i livets skov.

Sommer solvhverv 21. juni kl. 19-22
Lige udenfor Helsingør, lokation oplyses ved tilmelding, samkørsel arrangeres.
Kl. 19-22, de som har lyst kan bagefter tage med til stranden og dyppe i havet der oplyses af fuldmånen.
For tilmelding overføres 295kr til 873648, skriv solhverv og send din mailadr. til 2623 8812
For spørgsmål 2623 8812

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!