Jeg står ved din side, guider dig, holder dig, bevidner og forstår, giver dig, en hånd, en skulder, en forståelse og favner kærligt dig i den smerte du måtte føle.
Du kan møde gamle traumer, fastlåste følelser, skyggesider, skam, tilbageholdt vrede, ugrædte tårer. Alt sammen får lov at være her.
Men samtidig når vi også at finde lindring, finde ressourcer, finde glæder, finde ind til noget af det som støtter dig, løfter dig og hjælper dig til at leve dit liv.
Psykoterapi handler også om at finde vej til at blive mere sig selv. Mange af de mennesker jeg møder i klinikken er meget optagede af forestillinger og historier om at være den rigtige. Være sød nok, smuk nok, klog nok, dygtig nok, sjov nok, kreativ nok, disciplineret nok osv. osv. Jeg hjælper dig til at finde ind til din egen stemme, så ikke du skal løbe spidsrod mellem de mange stemmer der er i vores indre og i vores hverdag, personligt som samfundsmæssigt.
Vi kommer forbi et klassisk tema, ”Hvad står i vejen for DIN kærlighed til DIG”
Det vil vi undersøge og her kan vi tage elementer fra kerneterapi for at søge i det dybe ubevidste, elementer fra kropsterapien for at opdage og arbejde med de kropslige manifestationer af dine oplevelser i livet. Ernæringsterapi for at se om der er nogle næringstofmangler eller ubalancer der hindrer glæde, kærlighed og balance i dig.
Helt sikkert så kommer du til at finde roen, se lyset og opleve livsglæden igen.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!