Yin/yang klasserne indeholder både det bløde blide strækkende og mere styrkende øvelser som ”krigerne” og stillinger i flow, der kan give varme og kraft.
Klasserne manifesterer princippet om, at der ikke findes yang uden yin og omvendt.
Vi er både Yin og Yang, en god balance opnår vi ved at møde og kultiverer begge dele i os. Yin/yang klasserne medvirker til det.
Balanceøvelserne er sjove, og de vil ofte indgå i programmet. At finde balance i sin krop hjælper til at finde balance i livet.
Det er dejligt at bruge sig selv på flere måder, og det er vigtigt at opbygge både styrke og eftergivenhed i healingsprocesser.
Hele kroppen arbejdes igennem, men der vil ofte være et område, fx ryg eller baller/lår, der får ekstra opmærksomhed.
Små meditationer indgår i klasserne.

Anahatalife Yogastudio er et lille hyggeligt studio som tilbyder mindfull yoga, der skaber ro, styrke og balance i dig.
Du kan også melde dig til forløb, som kobler ernæring og yoga. Så har du et meget stærkt “værktøj” til at skabe overskud, liv og glæde i dit liv.
Vi har både brug for stilhed og blidhed til at løsne spændinger, sænke stress og mærke os selv.
Men vi har også brug for at opbygge styrke og mobilitet i kroppen. Det kan give bedre dage med selvtillid og handlekraft.
Yoga styrker og stimulerer kroppens funktioner, da det masserer og skaber flow i dit indre. Du kan styrke din fordøjelse og fremme afgiftning.
Se hvilke klasser, workshops og forløb, som passer dig. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for at vælge lige dét, du har brug for.
Tilmelding sms 2623 8812
Eller kontaktformularen

(Afbud senest 3 timer før.)

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!