ADHD er en såkaldt neurodiversitet. Det betyder at nogle mennesker har en hjerne som fungerer anderledes end mange andre hjerner. Man har hidtil ment at det var et mindretal og at hyperaktivitet var et kernesymptom.
I dag ved man at der er mange flere som har det og at det præsenterer sig forskelligt. Hyperaktiviteten er “indeni” Viser sig som et væld af tanker og ofte bekymringer, dagdrømme og fantasier.
Der er en overaktivitet i hjernen, i kombination med en lavere evne for at fastholde fokus. Dette i  kombination med hyperfokus hvor en person forsvinder ind i en bobbel med en opgave/aktivitet.
Det er meget komplekst og man må tage udgangspunkt i den enkelte. Men det vigtige er at man kan gøre noget.
Ernæringsmæssige strategier ved ADHD
Der ses hyppigt næringsstofmangler hos mennesker med ADHD. Der ses ofte en bedring ved udelukkelse af specifikke fødevarer. Der ses et øget behov for mad som hjælper til balanceret blodsukker. Der ses en bedring ved en forbedring af miljøet i tarmen. . Og endelig så er der en række urter som har dokumenteret effekt på ADHD.
Der er altså en række meget værdifulde tiltage på madfronten at gøre.
Mestrings strategier ved ADHD
Der er også strategier og metoder til at skabe en bedre hverdag, gennem øget bevidsthed om typiske svage punkter for ADHD. Som Impulskontrol, motivation, hukommelse og administration af energi.
Du får coaching og terapi så du bliver meget bedre til at håndterer de udfordringer der kan følge med. Samtidig en bevidstgørelse om de fordele ADHD kan give.
Motion ved ADHD
Mange mennesker med ADHD har gode træningsrutiner fordi de har mærket at det hjælper dem. Sammen finder vi frem til det som kan hjælpe dig bedst. Yoga og dans har en dokumenteret positiv indflydelse. Yoga kan være meditativ bevægelse. Det kan træde i stedet for meditation. Meditation har en meget stor positiv indflydelse på mennesker med ADHD. Men det er meget tit vanskeligt at finde ro og være i det stille rum. Det kan være så voldsomt ubehageligt at det forværrer ADHD. Derfor kan få yogaøvelser som tager få minutter være af stor gavnlig betydning til at nulstille hjernen, skabe fred i krop og sind.
Der er flere aktiviteter og metoder til at skabe et meget bedre liv med ADHD.
Du kan sessioner, én af gangen eller en pakke med 8 gange.
Pris for 1 session:  995 kr.    7960kr får du for 6995kr. Du sparer altså 965 kr.
Det kan forandre dit liv, det kan redde dig, for sammenbrud. Det kan give dig evig glæde og større udbytte af alle dine dage.
Sessioner kan foregå fysisk i Helsingør eller online.
Sammen kan vi løfte de udfordringer og finde en mindre stejl vej.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!