Et forløb for dig med kroniske smerter og sygdom.

Du får:

  • Viden og indsigt i din mads betydning for inflammation og smerteudvikling.
  • Konkrete måltidsforslag
  • Handouts med teori, måltider og opskrifter
  • Yoga der støtter og styrker dig til et liv med færre eller ingen smerter
  • En holistisk tilgang, baseret på videnskab.
  • Et forløb i en gruppe med plads til individuelle råd. Det er at få meget for pengene
  • Aromaterapi med æterisk olie
  • En pallette af muligheder for at bevæge dig mod noget bedre hver dag
  • Værktøjer du kan bruge resten af livet, til mere liv, balance og velvære

Indholdet er videnskabeligt funderet i et holistisk perspektiv og derfor krydret med meditation, essentielle olier, livsvisdom og mangeårig erfaringer fra arbejdet med syge mennesker.
Vi skal blive klogere på den bedste mad til kroppen fordi:
Den mad du spiser, er den stærkeste signalgiver til alle kroppens kirtler, organer og processer. Den regulerer hormonerne som er kroppens kommunikationsfolk. Vores hormoner hjælper os til at vågne, sove, være glade, balancerer både fordøjelse, blodsukker og blodtryk. Og meget mere.
Vi skal blive mere opmærksom på bevægelse af og i kroppen fordi:
Yogaen er blid og alle kan deltage. Den er designet til at styrke fordøjelsen, afspænde muskler, masserer og vitaliserer det indre og skabe ro i sindet.
Dit åndedræt og måden du bruger din krop på, er meget afgørende. Vi strækker, masserer og styrker såvel de ydre velkendte områder som ben, ryg, nakke og arme. Men også de indre som vi normalt ikke giver så meget opmærksomhed. Det giver øget flow af nærende og iltende blod, det øger udrensningen så affaldsstoffer transporteres væk og det øger flow af energi så alt dit væv kan få mulighed for at fungerer optimalt og regenerer sig sundt.
Det er grundigt studeret at tanker påvirker kroppens sundhed:
De evigt hvirvlende tanker. De sætter processer i gang og de påvirker vores hormoner, vores muskler og fordøjelse. Tænk blot på din krop og fordøjelse inden en eksamen, eller under en gyserfilm, eller i en forelskelse…. Tankerne har stor betydning for dit velvære og overskud.

Med en helhedsindsats er der rigtig god mulighed for en kæmpe lindring i dine smerter. For nogle vil de helt forsvinde. Ofte er roden til sygdom at finde i fordøjelsen da den regulerer immunsystem, inflammation, sind og hormonbalance. Den arbejder vi rigtig meget med gennem ernæringsterapi og yoga.
Jeg bruger æteriske olier fordi de har en stor og øjeblikkelig effekt på vores sind og vores krop.

Yoga og ernæringsterapi til dig med kroniske smerter.
Vi begynder hver gang med at øge viden og indsigt i madens betydning for dig. Du får konkrete forslag til din mad, indsigt i de processer som foregår og hvad der styrker dig og hvad der svækker dig. Der er overordnede planer men holdet er lille så der er plads til individuelle variationer.
Herefter laver vi yoga i en times tid. Her arbejder vi med bindevævet, med musklerne, med vagusnerven, med massage af organer og indre væv.
Der er altid plads til dine spørgsmål og rum til særlige ønsker og behov. Hvad der kommer én til gode, gavner også alle andre.

6 mødegange á 2 timer
5 gange 2 timer
1195 kr. for undervisning så du forstår hvad der sker i din krop, indsigt i kroppens intelligente processer, så du får en stærk motivation for at gøre det som skal til og holde fast. Måltidsvejledning, yoga, hand outs. En lille flaske  med æterisk olie
Holdet oprettes en gang årligt. Skriv sms for at melde din interesse.

Noget du vil spørge om, ring/skriv: 2623 8812

Læring for mere livfuldhed og hvem ved, måske også længere liv 😉

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!