1-3 gange om måneden afholder jeg Yin & Gong.
De begynder med en støttende aromaolie lavet med virksomme æteriske olier. Herefter glider vi ind i meditation og Yinstillinger. Du guides blidt og respektfuldt i Yinland, med åbenende stræk, blødt åndedræt. Der vil ofte være et tema, som chakra, årstid, fuldmåne, psoas og sind eller afsæt i astrologien. Det er altsammen blot anledninger eller inviteationer til at opleve forskelllige aspekter af krop, sind og liv.
Efter Yinyoga er der en times gongbad. Gongbadet skaber vibrationer som glider gennem din krop og skaber vibration i dig. Velgørende vibration som en subtil dybtgående massage. Klangene fra gongen forplanter sig i kroppen og løsner spændinger, løfter sindet, skaber dyb, virkelig dyb afspænding. Det kan lindre kroniske smerter, depression og angst. Sænke stress og skabe så meget velvære.
Hold øje på facebook eller skriv sms for at komme med på næste Yin & gong
De afholdes i Stengade 53B 2. sal th. i Helsingør eller på
Havnevej 6 i Hornbæk hos Yogalicious 😍
Pris 295kr.
Tilmelding ved at indbetale til mobilpay 873648
For oplysninger sms 2623 8812
Kærligst Tine
Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!