Yinyoga, poesi og gongbad

Et særligt  Yin & gong arrangement med små korte digtlæsninger, gongbad og en lækker juice og snack som afslutning.
I Yinyoga er man længe i stillingerne så kroppen får tid til at vågne og åbne. Så sindet for tid til at falde til ro. Du får små korte digte undervejs, de inspirerer til væren, til sanselighed og overgivelse. Du guides også til at opdage og sanse kroppen, endelig så får du lidt tid i stillingen i stilhed så du kan mærke hvad det åbner for hos dig. Yinyoga er en unik mulighed for at lærer sig selv bedre at kende. For at opdage og rumme alt det vi har skubbet bagud, væk. Hermed kan du slippe og frigøre dig selv for gamle tankemønstrer, erfaringer og overbevisninger. Give dig selv en frisk snart hvor du, som barnet kan se hver ny dag som et nyudsprunget blad du kan gå på opdagelse i.
Vi slutter med et langt dejligt gongbad som også er meget beroligende, stressforløsende og for de fleste en fantastisk sanselig oplevelse. Ikke blot høresansen men hele kroppen påvirkes kraftigt af gongens toner. For nogle skaber den en dyb følelse af fredfyldthed, for andre stimulerer den kreativitet og glæde. Nogle oplever at gamle følelser forløses og endelig er der sem som oplever rejser til andre breddegrader eller sågar galakser.
Gongen er i årtusinder til lydhealing. En dansk læge har for nylig demonstreret hvordan dybe bastoner kan mindske smerter og depression. Gongens toner er meget dybe bastoner og de er så særlige at de ikke kan sammenlignes med en lyd du kender. Nogle beskriver det som lyde fra jordens indre andre som fra det ydre rum.
Mød op og mærk hva den er for dig.
Yinyoga, poesi & gong samt juice og snack for bare 375 kr.
Skriv dig på interesselisten på  2623 8812 (Her kan du også ringe hvis spørgsmål)

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!