Din mad er en af de kraftigste signalgivere i kroppen. Den mad du spiser sender kaskader af stoffer og reaktioner gennem dit hormonsystem, dit karvæv og alle andre funktionsområder i kroppen. Således også gennem dit åndedrætssystem. 

Tilførslen og optagelsen af vitaminer og mineraler har afgørende betydning for tilstand og kommunikation i dit væv. 
Lungevævet er et følsomt og centralt væv hvor alt blod strømmer igennem. Lungerne bades i blodet og den næring og de stoffer der transporteres i blodet.
Der er flere elementer i din mad og dine måltider der kan være en barriere for et sundt åndedræt. Kend dem og du kan begynde at handle anderledes. 
Opdag hvordan dine daglige måltider kan hæmme et frit og dybt åndedræt samt hindre det fulde udbytte af dine åndedrætsøvelser og din eventuelle yogapraksis.
Du kommer til at lære hvad der vil støtte et roligt og dybt åndedræt. Hvordan du kan dæmpe inflammation og påvirke dine hormoner så åndedrættet reguleres bedst muligt.
Den viden kan du bruge til dig selv eller til dine klienter og patienter.

Du får viden om kostens indflydelse på inflammation, spændinger og smerter. Og selvfølgelig en plan for at komme en bedre vej.
Viden om tarmfloraens betydning for dit åndedræt og en forståelse for hvordan enhver detalje i tarmen kan have afgørende betydning et helt andet sted i kroppen.
Du får viden om hvordan vitaminer og mineraler fungerer i kroppen og i luftvejene og hvor stor konsekvens mangler kan have.

Maden og din fordøjelsesfunktion har stor betydning for hvilke hormoner og signalstoffer der aktiveres. Om det er det sympatiske eller parasympatiske nervesystem der aktiveres. Om inflammation fremmes eller hæmmes i kroppen og i luftvejene. 
Det vil du få en forståelse for.
Endelig får du selvfølgelig ”take home” værkstøjer til at undersøge dine eller dine klienters udfordringer. 
Samt anbefalinger der sikkert vil tage dig nogle skridt i en bedre retning.

Foredraget afholdes når der er mindst 10 interesserede. Ved et par intresserede så annoncerer jeg på facebook og samler flere deltagere. Skriv derfor hvis du gerne vil på interesselisten. tlf. 2623 8812

 

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!