Dette er en yinyoga klasse, hvor du er i stillingerne i 3-6 minutter. I stillingen hviler du bedst muligt og lader dit væv strække sig. Jeg guider dig til at bruge åndedrættet til stille at komme lidt dybere ind i stillingen. Guider dig til at sanse og opleve, hvad der åbner sig i dig, når du er i stilhed og væren.
Yinyoga er meget stressforløsende, meget beroligende og hjælper til stilhed i evige tankestrømme.
I kroppen er det stærkt stimulerende, fordi vævet vi strækker efterfølgende gennemstrømmes af øget mængde væske og blod.
Organerne stimuleres og næres, spændinger frigøres og øget passage til at energi/chi kan flyde frit i dig.
I Yinyoga og poesi læser jeg små korte digte eller quotes undervejs. De er korte og præcise og kan inspirere til livet, glæden, eksistensen og naturligheden. Eller til modet, ærligheden og kreativiteten. De er aldrig så lange, at der ikke også er tid til blot at mærke stillingernes velgørenhed, og hvad du mærker i dem.

Anahatalife Yogastudio er et lille hyggeligt studio som tilbyder mindfull yoga, der skaber ro, styrke og balance i dig.
Du kan også melde dig til forløb, som kobler ernæring og yoga. Så har du et meget stærkt “værktøj” til at skabe overskud, liv og glæde i dit liv.
Vi har både brug for stilhed og blidhed til at løsne spændinger, sænke stress og mærke os selv.
Men vi har også brug for at opbygge styrke og mobilitet i kroppen. Det kan give bedre dage med selvtillid og handlekraft.
Yoga styrker og stimulerer kroppens funktioner, da det masserer og skaber flow i dit indre. Du kan styrke din fordøjelse og fremme afgiftning.
Se hvilke klasser, workshops og forløb, som passer dig. Du er altid velkommen til at skrive eller ringe for at vælge lige dét, du har brug for.
Tilmelding sms 2623 8812
Eller kontaktformularen

(Afbud senest 3 timer før.)

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!