Et forløb til dig som ønsker et vægttab. Vi laver yoga med vægt på styrke, afgiftning, og stofskifte. Hver mødegang begynder med gennemgang af principperne for en holdbar kostplan der skaber mæthed og ro, selvom du sparer på kalorierne.
Den tager udgangspunkt i at tilføre alt det du har brug for, mens den også afgifter dig og regulerer hormonbalancen. Hormonbalancen er afgørende for at du kan begynde at forbrænde fedtdepoter. Det er ofte afgørende for om vægttab kan opstå.

Yoga er også at møde sig selv og komme tættere på grundlæggende behov. Skabe ro og opdage hvad det er som styrer vores handlinger.
Alt dette kommer vi også omkring så det bliver lettere at leve efter sine dybeste ønsker.
Udover vægttab kan du forvente mere energi, har du smerter vil de sikkert aftage, mere smidighed og bedre koncentration.
Gruppen er lille så der er plads til at se individuelle behov. I fællesskab skaber vi erfaringer og inspiration. Du får 2 nye opskrifter og måske har du selv en du kan tilbyde fællesskabet.
I fællesskab slipper vi kilo vi ikke behøver. Sammen bliver vi stærkere og smidigere og finder vej til mad der giver liv og balance.
Du får materiale hver gang. Du får indsigt i din krops funktioner og hvordan du kan skabe størst mulig liv og sundhed for dig.
Du får yoga der styrker dine muskler og organer. Yoga der samler og målretter dig.
Du får personlige råd til din individuelle situation, hvis du har behov.

6 mødegange á 2 timer
995kr.
Skriv dig på interesselisten, så samler jeg flere deltagere og sætter en dato.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!