Gongbad i Hornbæk
Vi begynder weekenden med at komme helt ned i gear og afspænde nervesystemet og kroppen fuldstændig gennem ultra blid og regulerende yoga. Sanseligt og kærligt løsner og åbner vi kroppen gennem små bevægelser og blide stræk, gennem åndedræt og fuld opmærksomhed. Efter en times blid yoga lægger du dig til rette med pøller, puder og tæpper, klar til at modtage et skønt og afstressende gongbad der vil tage dig til en tilstand du næppe har prøvet før.

Gongbad for dig med diagnose 
Særdelse oplagt at deltage hvis du lider af smerter, stress eller depression. Lydhealing og især dybe bas-toner har vist sig at kunne afhjælpe eller lindre disse tilstande. Se bare her, et studie med en Dansk læge (neurolog) på Holbæk sygehus. Det er banebrydende og vidunderligt at effekten nu endelig kan dokumenteres.

Gongbad healer og beroliger
Gongbad kan være din vej til at slippe spænding og smerter. Det kan dæmpe inflammation og åbne for at en ny spiral med mere bevægelighed og velvære kan begynde. Det nervesystem der falder til ro så du ikke plages af fx tankemylder, uro, angst, mørke eller smerter.

Gongbad for dig der er nysgerrig på en ny verden
En verden med helt ukendte toner. De beskrives ofte som Mother earth lyde. Rum eller univers fornemmelser, noget dybt og oprindeligt som har eksisteret længe før vi selv.
Gong bringer hjernenes til frekvenser som karakteriserer en dyb meditativ tilstand, en drømmeagtig tilstand som giver dyb afspænding med også kan åbne for kreativitet eller bringe dig i tættere kontakt med dig selv.

Du kan også prøve gongbad uden yoga i Dronningmølle, se her for datoer og beskrivelse. Eller her for aktiviteter der alle hjælper at kroppen kan regulerer sig og komme i bedre balance og overskud.

 

Det foregår hos Yogalicious i Hornbæk. Havnevej 6 i baghuset. Det koster 250 kr. for 2 timer.
Du kan betale via mobilpay (2623 8812) Ved betaling er din plads sikret. Afbud senest 48 timer før. Ellers refunderes beløbet ikke.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!