Yoga i Hørsholm fredag formiddag
Hver fredag formiddag er der yoga i Hørsholm, for begyndere og letøvede.
Vi varmer kroppen op med mindfulde, cirklende og løsnende bevægelser. Herefter stiger intensiteten (yang) gennem mere dynamiske og aktive stillinger der bindes sammen så du oplever at komme i et flow og mærker og opbygge dine muskler. Gennem stillingerne guides du i at forbinde åndedræt med bevægelse. Det giver styrke og eftertryk at åndedræt og bevægelse følges og støtter og udvider hinanden. I yogaen er der altid stræk – også i de styrkende øvelser, det giver flow i kroppen og livsenergien. Selvom det er dynamisk og styrkende så foregår det i et tempo hvor du kan følge med. Du kan bare lukke øjnene og lade dig guide af min stemme der roligt fører dig gennem et flow (vinyasa). Du opbygger energi, varme og styrke uden at belaste eller haste. Hele tiden mindful og lækkert.
Vi runder klassen af med lange skønne stræk hvor du igen har fuld opmærksomhed på dit åndedræt og hvad du sanser i din krop i strækkene. Dette er yin delen. Det blide, rummende og sansende i dig får lov at udforske og opdage kroppen, åndedrættet og livet i dig.

Yoga kan helbrede
Yoga løsner spændinger og afhjælper smerter i led og muskler. Mange oplever at kunne slippe smertedæmpende medicin og få større bevægefrihed og velvære i kroppen.
Yoga skaber ro og fred i sindet. Et uroligt og opspændt sind er det moderne menneskes hyppigste udfordring. Yoga er oprindeligt udviklet for at skabe ro i sindet, glæde i sjælen og fremme kærlighed og kontakt til sit eget indre.
Der findes mængder af videnskab der “beviser” det. Du kan læse lidt mere om yoga her.
Men måske skal du bare prøve det og opleve det i egen krop hvad det gør for dig.

Fredage kl. 9.30-11.00. begynder 4. okt. (ingen klasse i efterårsferien d. 18/10)
Klædebo 9F I Hørsholm
8 gange
900kr. for 8 gange. Yogaen løber frem til jul og din betaling gælder for 8 gange. Du kan altså droppe in når et passer dig.
Hvis du ønsker at købe én klasse af gangen er prisen 130 kr.
Betal på konto 5479 0007465081
Eller mobil Pay 2623 8812

Det er med stor glæde at jeg kan tilbyde yoga i Hørsholm, for alle.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!