– veje til bedring eller helbredelse
Spiseforstyrrelser kommer af en årsag, man kan ikke tvinge dem væk ved at spies flere kalorier eller ved at tælle og begrænse kalorier. Behandling af spiseforstyrrelse sker i feltet hvor både krop og sind undersøges og varetages efter de symptomer og de tegn der har været på fx fødevareintolerence, underernæring, overbevisninger, livsbegivenheder, sorgprocesser, svagt jeg-billede og mange andre ting. Ikke mindst er det ekstremt vigitigt at tilgodese og hele de skader og ubalancer som spiseforstyrrelsen har medført. 
Jeg har 20 års erfaring med behandling af såvel anoreksi, som bulimi, BED og ortoreksi. Ring for at stille dine sprøgsmål og få gerne tid til en visitations samtale hvor vi sammen afklare behov og eventuelle samarbejdspartnere. 

 

 

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!