Der er meget opmærksomhed på stofskiftet i disse år. Rigtig mange oplever symptomer på for lavt stofskifte. Mange oplever også symptomerne på for lavt stofskifte hvor det er noget helt andet som skaber problemer. Få hjælp til at få det bedre. Jeg søger alle de veje der kan bringe dit velvære på toppen. Lavt stofskifte symptomer kan rejse sig fra flere niveauer i dit system.

 

Symptomer på lavt stofskifte
Ofte drejer det sig om træthed, vægtøgning, hårtab, tristhed, muskelsvaghed, fordøjelsesproblemer, blødningsforstyrrelser og flere andre symptomer. Har du af lægen fået beskeden at der ikke er noget galt med dit stofskifte er du overladt til træthed og en krop du måske ikke helt synes du kender mere.
Det kan også være, at du allerede har fået diagnosen lavt stofskifte og får medicin, men du ikke oplever at det hjælper dig så godt som du kunne tænke dig.
Der er aldrig én vej, ét vitamin og noget andet enkelt produkt der kan forbedre eller kurerer et nedlagt stofskifte. Fordi krop og hormonsystem er et forbundet hele

Der er hjælp at hente for dig med lavt stofskifte
Heldigvis er der flere knapper at skrue på, flere steder at sætte ind med støtte og regulerende terapi.  Det kan være vanskeligt at måle på én enkelt blodprøve om dit stofskifte er lavt. Hvis du fx producerer nok T4, men har svært ved at omdanne det til T3 som er det meget aktive stofskiftehormon. Det kan også være du godt kan omdanne det men at cellerne i vævet i kroppen ikke kan modtage det så godt.

Indenfor functional medicin har vi meget større interesse for symptomerne end for blodprøvesvarene. Blodprøver viser kun en lille flig af tilstanden. Din daglige energi, smerte og træthed er det som fortæller mig noget om den grundlæggende tilstand i kroppen.

Gennem en masse spørgsmål om din krop, dit liv og din mad vurderer jeg hvad der hindrer dig i at leve fuldt ud.

 

Behandling af lavt stofskifte

Jeg behandler eller arbejder med de årsager som udløser lavt stofskifte. Det er altid en flerstrenget indsats jeg sætter i gang. Hvad kan stresse kroppen, ikke bare arbejde eller andre livsomstændigheder, men kroppens indre tilstand kan stresse hvis den er i ubalance. Det kan være tarmflora, inflammation, næringsmangler, ophobede affaldsstoffer, metaller (amalgam, bilos, vacciner, overfladebehandlingsmidler m.m.) gamle traumer m.m. Hele dette puslespil vurderer jeg og sætter ind med støttende kost, tilskud, støttende øvelser og sammensætning af måltider så de fremmer dine egen helbredende kræfter.

 

Lavt stofskifte kan ofte normaliseres hvis du er nydiagnosticeret. Har du været på medicin i flere år og føler dig ikke på toppen alligevel kan behandling sædvanligvis give dig væsentlig bedre velvære og energi. Vi kan styrke dine celler, regulerer dit immunsystem. Autoimmunt lavt stofskifte stammer fra et overaktivt immunsystem der skaber inflammation i din skjoldbruskkirtel.

Vi kan finde ud af hvilke andre elementer i dit liv der er gode at arbejde med. Det kan være søvn, motion eller mindfulness.

Lev ikke i accept af at have en kronisk diagnose og en nedsat livskvalitet. Få den rette viden og hjælp og genskab et liv du elsker.

 

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!