Kender du til at hverdagen bare ruller dig afsted og du løber med, det bedste du har lært. At du ikke oplever at du vælger hvad du har lyst til at lave, læse, opleve, spise eller beskæftige dig med. At dine dage er dig givet.

Sådan er livet mange af årets dage for de fleste af os. Det er ikke uden betydning for kvaliteten af dit liv, din glæde og energi.

Når du trænger til lidt åndelig føde læser du en bog, går på museum, til koncert eller måske et foredrag.

Når du keder dig over din daglige mad går du måske på restaurant, eller strammer dig an med en kogebog. Men hvad hvis du oplever at have brug for at give dine daglige madvaner et løft i retning af noget sundere.
Måske fordi du har ondt, er umådelig træt, får medicin du ikke ønsker dig, kan se en familie-helbredshistorie du ikke ønsker dig at fører videre. Der kan være mange grunde.

De fleste af os oplever at have svært ved at dreje os selv ind på nye veje. Det er ganske naturligt fordi vi som mennesker har brug for andre menneskers nærvær, deres energi, deres anerkendelse. Måske brug for at nogen ser os, hvor svært det kan være og hvor dejligt det er når det lykkes.

Det er blandt andet sådanne processer sundmedmad faciliterer. Udover puslespillet med at finde næste skridt i en helbredelsesproces, afdække mangler og behov, så også finde den vej som løfter og glæder dig. Giver livsenergi, inspiration til et liv med større tilfredshed.

Heldigvis er paletten af handleveje stor, men maden er et af omdrejningspunkterne.

Jeg er lykkelig over at have lært det (ernæringens betydning for livskvaliteten) at kende, lykkelig over at kunne dele det og brede det ud og hjælpe andre. Stolt over at være en del af en bevægelse, der kendte til sammenhængen mellem maden, maven og helbredet allerede for 15 år siden. Stolt over at være et alternativ til et offentligt sundhedssystem der er lidt mere tung i rumpen. Det tager lang tid at vende en supertanker. Men der sker bevægelser og det er jeg med til, i det små for det store system, men gigantisk betydning for det enkelte menneske som har fået den hjælp der gjorde hele forskellen.

Kunne du ønske dig mere glæde og tilfredshed, stærkere helbred, færre udfordringer, tøv ikke, ring 2623 8812 eller send en mail. tine.grandjean@gmail.com

Udover den faglige, biokemiske og følelsemæssige støtte får du også altid inspiration til ny mad. Og hvordan det kan lade sig gøre uden at bruge urimeligt lang tid. Det er muligt!

På billedet øverste venstre hjørne: Revet rødbede med tang og agurk, sesamolie, tamari, hvidløg og lidt græskarkerner.
På billedet længst til højre: Grønne bønner med rødløg, bladselleri og en lækker cremet sennep-dild dressing uden mælkeprodukter.
Nederst i billedet: Spidskål med fennikel og grapefrugt. Olivenolie og lidt salt.

I al sin enkelhed.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!