• ½ lilla spidskål
  • ½ æble (med blid rød farve)
  • ½ rødløg
  • Lidt grofthakket bredbladet persille
  • stedmoderblomster

Marinade:

  • 2 spsk. olivenolie
  • 2 spsk. frisk økologisk citronsaft
  • 2 spsk. frisk økologisk citronsaft
  • 1-2 fed hvidløg
  • Lidt maldon salt, malet mellem fingrene

Spidskålen og rødløget skæres tyndt ud. Kålstrimlerne skæres lidt på den anden led, så de ikke er for lange og besværlige at fange ind. Dressingen røres sammen.

Æblet skæres i helt tynde både. Bådene halveres. Spidskål, løg, æble, persille og marinade vendes sammen. På toppen pynter du med stedmoderblomster i rød-lilla farver, eller orange hvis du er til lidt kontrast.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!