(4 portioner)

  • 3 dl. kogte vilde ris
  • 100 g. babyspinat
  • 2-3 gulerødder
  • 150 g. blancheret broccoli
  • 3 forårsløg
  • Mild sennepsdressing
  • 1.5 spsk. mayonnaise
  • 1 spsk dijonsennep
  • 1-2 fed presset hvidløg
  • ½ dl. olivenolie
  • ½ dl. friskpresset citronsaft

Grøntsagerne skylles og skæres i små gode bidder. Dressingen røres. Ingredienserne tilsættes i den rækkefølge de står nævnt.
Hvis du vil lave de fine gulerodsblomster, så skærer du kiler på langs i guleroden. De tykke gulerødder er lettest.
Nyd salaten med røget laks eller makrel. Fisken giver et lille tilskud af det vigtige D vitamin.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!