Din mad er en af de kraftigste signalgivere i kroppen. Den mad du spiser sender kaskader af stoffer og reaktioner gennem dit hormonsystem, dit karvæv og alle andre funktionsområder i kroppen. Således også gennem dit åndedrætssystem. 

Tilførslen og optagelsen af vitaminer og mineraler har afgørende betydning for tilstand og kommunikation i dit væv. 
Lungevævet er et følsomt og centralt væv hvor alt blod strømmer igennem. Lungerne bades i blodet og den næring og de stoffer der transporteres i blodet.

Der er flere elementer i din mad og dine måltider der kan være en barriere for et sundt åndedræt. Kend dem og du kan begynde at handle anderledes. 
Opdag hvordan dine daglige måltider kan hæmme et frit og dybt åndedræt samt hindre det fulde udbytte af dine åndedrætsøvelser og din eventuelle yogapraksis.

Du kommer til at lære hvad der vil støtte et roligt og dybt åndedræt. Hvordan du kan dæmpe inflammation og påvirke dine hormoner så åndedrættet reguleres bedst muligt.
Den viden kan du bruge til dig selv eller til dine klienter og patienter.

Du får viden om kostens indflydelse på inflammation, spændinger og smerter. Og selvfølgelig en plan for at komme en bedre vej.
Viden om tarmfloraens betydning for dit åndedræt og en forståelse for hvordan enhver detalje i tarmen kan have afgørende betydning et helt andet sted i kroppen.
Du får viden om hvordan vitaminer og mineraler fungerer i kroppen og i luftvejene og hvor stor konsekvens mangler kan have.

Maden og din fordøjelsesfunktion har stor betydning for hvilke hormoner og signalstoffer der aktiveres. Om det er det sympatiske eller parasympatiske nervesystem der aktiveres. Om inflammation fremmes eller hæmmes i kroppen og i luftvejene. 
Det vil du få en forståelse for.
Endelig får du selvfølgelig ”take home” værkstøjer til at undersøge dine eller dine klienters udfordringer. 
Samt anbefalinger der sikkert vil tage dig nogle skridt i en bedre retning.

Tilmelding her

8. oktober kl. 19-21 hos ”Den intelligente krop”

Målgruppe

Foredraget er for dig der interessere dig for åndedrættet og hvordan du gennem dine måltider kan støtte et sundere og stærkere åndedræt.
For dig som er behandler er der meget nyttig viden at tage med hjem til dine klienter. Til de klienter som du synes ikke profiterer maksimalt af de vanlige åndedrætsøvelser eller behandlinger der allerede er iværksat. 

Ja tak, jeg vil gerne modtage nyhedsbrev

Modtag nyhedder, viden og gode tilbud til din sunhed og velvære.

Tak fordi du har tilmeldt dig!