Lørdag 26 august er der Yin & Gong.
Vi arbejder med vagusnerven. Den nerve som går fra hjernen til hjerte, lunger, tarm og organer. Den opfanger miljøet i tarmen og sender beskeder til hjernen. Den reagerer på inflammation, stress og traumer. Det moderne menneske har ofte en fastlåst vagus som er hæmmet i sine vigtige funktioner. Vagus skal helst være aktiv og bevægelig.
Det kan vi hjælpe den til gennem yoga, åndedræt, den rette mad, kolde bade, sang, gong og massage.
I denne yinklasse arbejder vi særligt med stræk der skaber plads og massage til vagus. Det er meget beroligende og velgørende. Det afhjælper stress, dæmper inflammation og skaber belance og velvære. Det er yoga for alle, også nybegyndere.
Efter en times yoga lægger du dig godt til rette med puder og tæpper til en times gongbad.
Vi arbejdede med vagus sidste gang og det blev en meget smuk og dejlig oplevelse.
Jeg har nu udviklet en helt vidunderlig aromaolie som vi klæder os i, da den skaber en stor ro og samtidig mildhed og glæde. Det gør den via de aktive stoffer i de æteriske olier jeg har valgt. Eksotiske træer som Palo santo og Howood samt opløftende appelsinblomst og blødgørende kaffeblomst.
Det bliver en magisk formiddag.
Det er hos Yogalicious
Havnevej 6, baghuset i Hornbæk
Lørdag 26 sugust kl. 10-12
395 kr. til 873648
Sms til 2623 8812
Håber at se dig!

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!