Føler du dig stresset? I kroppen, i hovedet?
Føler du dig udmattet eller på vej til udbrændt?
Tærer det på humøret og overskuddet i dagligdagen?
Du er ikke alene, og der er veje til at få det meget bedre.

Stress er en folkesygdom
Som dels kommer af hektiske dage med mange ambitioner og gøremål, men kan også komme fra inflammation i kroppen eller dårligt fungerende tarmsystem.
Har du følt dig presset og stresset længe, får det konsekvenser i kroppen, fordi stress påvirker vores hormoner, når kortisol er forhøjet over flere måneder eller år. Det har en stærk indflydelse på de øvrige hormoner, og derfor kan der ske en kaskade af uhensigtsmæssige bevægelser i krop og sind. Kort tids stress giver energi og handlekraft. Men langtidsstress bryder kroppen ned (helt konkret) og du mærker det i hele dig, følelsen af at være slidt, udmattet og tappet for energi.

Forløbet har yoga som bærende element gennem alle mødegange, men hver gang ser vi også på andre veje til at hjælpe, som fx Pranayama, aromaterapi, ernæringsterapi, gong og mindfulness. Det er alle metoder til at bringe nervesystemet til ro, aktiverer vagusnerven og begynde en opbyggende cyklus der stille vil føre dig til større ro, balance og livsglæde. Vi kigger også ind i hverdagsstrategier, der kan slukke eller dæmpe stress-strømmen eller hjælpe til at den ikke opstår igen.

Lang tids stress
Kan udløse depression, angst, forhøjet kolesterol, lavt stofskifte, migræne, fordøjelsesproblemer, de klassiske stresssymptomer og meget mere.
Du kan læse mere om stress her. Hvordan det påvirker kroppen og hvordan du kan reparerer det bedst muligt.
Lad os slippe uden om det og skabe mere glæde i det smukke liv vi er blevet givet.

Torsdage kl. 19.15-21.15
8 gange (sidste gang 8. december)
Forløbet starter 20. oktober 2022
Pris 2150 kr.
Kula Yoga, Kirke Værløsevej 26, Værløse
Se det smukke og dejligt veludstyrede yogastudie her.

Deltager du i forløbet kan du få 15% rabat på individuelt forløb i ernæringsterapi. Dette er meget relevant for dig, der har mange fysiske symptomer, har en lidelse/sygdom eller pt er sygemeldt.

Spørgsmål til Tine på 2623 8812 eller tine.grandjean@gmail.com
For tilmelding og indbetaling 873648 (Sundmedmad)

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!