Fuld forkælelse for dig og din krop.

Oplev magien i det fulde nærvær, forbundetheden mellem krop åndedræt og sind.
Vi åbner workshoppen med en åndedrætsmeditation som hjælper dig til nærvær og fred.
Med blid stemme guides du fra det ene stræk til det andet. Oplev hvor befriende og beroligende de lange stræk er. Oplev hvordan du kan øge flow, energi og velvære ved at gøre det vi alle længes efter i travle dage, smelte spændinger, åbne kroppen og hjertet, sanse det fulde nærvær, din kontakt til din indre kerne.
I næsten 2 timer strækker og åbner vi de vigtige områder i kroppen. Hofte, brystkasse og skulder/nakke. Vi strækker bindevævet som forbinder alle dele af dig. Yin yogaen styrker og stimulerer både muskler, led og organer.
Du vil opleve at være afspændt, levende og fredfyldt bagefter.
Nu lægger du dig til rette med pøller og tæpper og får herefter en langt gongbad. Gongens toner beroliger sindet, giver noget at gå på opdagelse i. Erfaringerne fra gongbadene er at mange kommer på en lille rejse i underbevidsthedens drømmefyldte kroge. Stort set alle oplever en følelse af dyb fred.
Vi har strakt vores bindevæv og tysnet vores sind gennem yinyogaen. Gongens toner kan nu nå meget dybt ind og skabe fantastiske forandringer i dig. Tonerne skaber vibrationer som strømmer gennem dig. Vi består af mindst 70% væske som strømmer i blodet, og fylder alle vores celler. Vores bindevæv er væskefyldte “rør” som ligger i væske. Alt dette væske vibreres gennem hele gongbadet. Det frembringer både ro og vitalitet.

Meget veltilpas og afspændt runder vi workshoppen af. Du kan drikke en kop urtete og dele dine oplevelser hvis du har lyst. Eller du kan stille liste ud og hjem og forblive i den tilstand du landede i.
Søndag 20 september kl. 10-12.30
Pris 250 kr. (Eller 2 klip)

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!