Du møder ind til yogamåtte, pøller og tæpper der støtter og varmer dig mens du guides gennem Yinyogaens lange dybe stræk. Undervejs bliver du guidet til opmærksomhed på dit åndedræt og alt hvad du mærker i kroppen, følelser der kommer til overfladen, bevægelser der opstår med åndedrættet, velvære når vævet åbner sig og lader sig strække. Yinyoga hjælper dig til at slippe stress og tanker og du kan opnå en dybere kontakt til dig selv. Det er kærlighed til dig, opmærksomhed og opdagelse af magien i kroppen. Opdagelse åndedræt, forbundethed og bevægelser der nærer og afspænder dig. Yogaen har fokus på åndedræt, sansning og nysgerrighed. Åbent og uden vurdering opdage tilstandende i kroppen. Undervejs spiller jeg på nogle instrumenter der har vandlyde og skønne klokker som ofte opleves som eventyrlige.

Efter en god times yoga lægger du dig godt tilrette for at lade dig bade af gongens dybdeafspændende og vitaliserende toner. Helt fysisk skaber den små bitte bevægelser i væsken i dine celler. vi består af 75% vand og heri foregår kommunikation og transport af chi – energi og næring.
Samtidig vil de mange forunderlige toner fra gongen stimulerer din fantasi og kreativitet.
Gongens dybe toner har en god effekt på smerter, da det har vist sig at dæmpe de forbindelser der giver smerteoplevelse. Derfor er mennekser med kroniske smerter godt hjulpet af gongbad.

Jeg glæder mig til at guide og bade dig

Kærligst Tine

Lørdag 29. august kl. 10.00-12.00
Anahatalife
Stengade 41B 2. sal
Helsingør

225 kr. overføres til 873648

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!