Du møder ind til yogamåtte, åøller og tæpper der støtter og varmer dig mens du guides gennem spændingsfrigørende og beroligende yoga der hjælper dig til en dybere kontakt til dig selv. Det er kærlighed til dig, opmærksomhed og opdagelse af magien i kroppen. Opdagelse åndedræt, forbundethed og bevægelser der nærer og afspænder dig. Yogaen har fokus på åndedræt, sansning og nysgerrighed. Åbent og uden vurdering opdage tilstandende i kroppen.

Efter en lille times yoga lægger du dig godt tilrette for at lade dig bade af gongens dybdeafspændende og vitaliserende toner. Helt fysisk skaber den små bitte bevægelser i væsken i dine celler. vi består af 75% vand og heri foregår kommunikation og transport af chi – energi og næring.
Samtidig vil de mange forunderlige toner fra gongen stimulerer din fantasi og kreativitet.
Gongens dybe toner har en god effekt på smerter, da det har vist sig at dæmpe de forbindelser der giver smerteoplevelse. Derfor er mennekser med kroniske smerter godt hjulpet af gongbad.

Jeg glæder mig til at guide og bade dig

Kærligst Tine

Lørdag 28. marts kl. 10.00-12.00
Yogalicious
Havnevej 6 baghuset

250 kr. overføres til 873648

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!