Her kan du opleve et gongbad hvor vi er 4 mennesker der spiller og øser af vores glæde og vores hjerte for gongen og det som gongen kan skabe og åbne for, i mennesker – i verden.

Lad dig omslutte af gongernes kærlige lyd og vibrationsunivers.
Gongernes healende dybe toner og overtoner støtter dig til at opdage din indre kilde til kærlighed og væren. Kærlighed og fred i det øjeblik som er. Gongbad er en oplevelse for sanser og sjæl, en rejse ind i lydenes univers, hvor du kan opdage, hvordan de kan løsne spændinger og smerter, berolige nervesystemet og balancerer dit sind.

Et smukt og stærkt gongbad holder vi på Valentines Dag!
Fredag d. 14. februar kl. 18.30-20.30.
Ryesgade 27, 1. baggården i det orange hus til højre når du er inde i gården.
Pris 200 kr. Heraf donerer vi 50 kr. til Læger uden grænser. De gør et vigtigt arbejde i verden
Din plads er sikret når du har betalt. Mobilpay: 873648


Gongspillet kan være en sanseoplevelse, et eventyr eller en drøm du rejser i. Det kan vække hidtil ukendte kræfter og stemmer i dig.
Samtidig er det dokumenteret at især dybe lyde kan lindre smerter, depression, stress og angst. Den påvirker hjernebølgerne så de bliver rolige som under meditation. Lyd er frekvenser og de vibrerer vores celler og den væske de rummer og flyder i. Kroppen består af 70-80% væske og det er meget følsomt for lyd.
Gongen kan belive og berolige nervesystemet og vores celler. Det kan derfor være dybt afspændende og vitaliserende på en gang.
Der er lavet mindre studier på mennesker med afhængigheder og psykiske udfordringer. De oplever tilstande af fredfyldthed og glæde efter et gongbad.

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Tilmeld dig mit nyhedsbrev

Bliv holdt opdateret med det seneste nye, gode tilbud og information.

Tak for din tilmelding!